Pia

Efter att varit hemma med mina 4 barn i många år, var det dags att återgå till arbetslivet. Det blev diverse utbildningar: barnskötare, trädgårdsmästare och nagelteknolog, men jag kände mig aldrig tillfreds. 

Av en slump stötte jag på yogan och började praktisera till och från, men först när jag fann Kundaliniyogan, hittade jag min yoga form. 

Med ett sinne som ständigt ligger steget före med planeringar av livets alla måsten och nöjen, blev Kundaliniyoga min väg till ett lugnt och stilla sinne. Genom kombinationen av yoga, meditation och mantra sjungande, blev jag förälskad; och våren 2016 stod jag som färdig Kundalini- och medicinsk yoga lärare och februari 2017 öppnade jag min första yogastudio. 

Idag är jag även utbildad Yin yoga och barn yoga instruktör och har även utbildat mig till Reiki healer. 

Caroline

Jag har under alla år älskat att resa och har därför arbetat inom hospitality branschen för att ha möjlighet att resa och bo över hela världen. 

Min väg mot yoga började för ca 15 år sedan när jag provade på ett yogapass på Friskis & Svettis.

I början var yogan bara en form av motion men sakta men säkert blev det mer som vaknade i mig och den spirituella sidan av yoga och meditation blev mer och mer intressant.  

Efter många år bestämde jag mig för att utbilda mig till yogalärare och valde att gå en Hathayoga utbildning i Nepal i mars 2019. 

Jag har även utbildat mig till yinyoga lärare och yinyoga är en underbar yogaform där vi sträcker ut kroppen på djupet.

Jag är även Karuna ReikiMaster och ger behandlingar på Bodywork i Malmö

 

Kontakt:

0735-297937

moonstoneyoga.caroline@gmail.com 

Skånes Yoga och HealingCenter

Lunkendevägen 23

27740 S:t Olof

Mobil: 0708-460601

Email: info@skanesyogaochhealingcenter.se

Facebook: https://www.facebook.com/skanesyogaochhealingcenter

Instagram: @skanesyogaochhealingcenter